Başkan Semih Özsu’dan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlaması

Ankara Tarsuslular Derneği (TADER) Başkanı Semih Özsu ‘’30 Ağustos Zafer Bayramı’’ nedeniyle bir mesaj yayınladı.


@mersinhaber 'i takip et
Başkan Özsu; ‘’30 Ağustos Zafer Bayramımızın 97. yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutlamanın haklı onurunu yaşamaktayız’’.
Özsu mesajında ;’’Ne mutlu bizlere, Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, atalarımızın zaferlerle sonuçlandırdığı bağımsızlık mücadelesi neticesinde kurdukları, Türkiye Cumhuriyeti’nde kimseye boyun eğmeden özgürce hep birlikte yaşamaktayız.
30 Ağustos Zaferi, Türk Milletinin özgürlük ve bağımsızlık yolundaki inanç, irade ve kararlılığını bütün dünyaya gösterdiği, şanlı tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biridir. Milletimiz, devletimizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü korumak için, dün olduğu gibi bugün de hiçbir fedakarlıktan kaçmayacaktır.
Türkiye Cumhuriyeti’nin bekası için, nesilden nesile bizlere miras kalan vatan aşkımızı, bizden sonraki nesillere aktarmak, bu bilinçle evlatlarımızı yetiştirmek bizim en önemli sorumluluğumuzdur. Rabbim birliğini bozmak isteyenlere fırsat vermesin.
Bu vesileyle, bir kez daha bu kutsal toprakları bizlere vatan yaparak, bayrağımızın onurla dalgalanmasını sağlayan, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, tüm halkımızın
30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyoruz" dedi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.