Tarsus »

Tarsus’ta AK Partili Yönetici Kendisini Yakmaya Çalıştı

AK Parti Tarsus İlçe Teşkilatında uzun yıllar yöneticilik yapan Fatih Düzenli’nin kendisini parti binası önünde yakmaya çalıştığı öğrenildi.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
AK Parti Tarsus İlçe Teşkilatında uzun yıllar yöneticilik yapan ve çalışkanlığı ile tanından henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı Ak Parti Tarsus İlçe Başkanlığı Engelliler Koordinasyon Başkanlığı görevinden alınan Fatih Düzenli, karar sonrası ilçe binası önüne giderek kendini yakmaya çalıştığı öğrenildi.
Düzenli’nin kendisine atılan iftirayı kabul etmediğini ömrünü AK Partiye adadığını ifade ederek , bu iftiraya boyun eğeceğime ölürüm daha onurlu deyip benzin dolu bidonu kafasından aşağı döktüğü aktarıldı.
Partililerin ve görevli polislerin müdahalesi sonucu Fatih Düzenli’nin intihar girişimi önlenirken, şahıs apar topar parti içerisine alınarak sakinleştirilmeye çalışıldı.
Bu yaşanan olay sonrasında Genel Merkezin soruşturma başlatacağı ve yaşanan bu olaylara vesile olan ses kayıtlarının da inceleneceği gelen bilgiler arasında yer alıyor. Ak Parti İlçe Başkanı Nevzat Çetin’in ise yaşanan süreç hakkında yakın zamanda basın toplantısı düzenleyerek kamuoyunu ve partililerini bilgilendireceği iddia edildi.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.