Mersin Silifke Dalyan’da Kaybolan Ahmet Demir’i Arama Çalışmaları 1 Yıl Sonra Yeniden Başlatıldı

Kasım 2018’de Mersin’in Silifke İlçesindeki Dalyan’a balık avına çıkan ve daha sonra haber alınamayan Ahmet Demir’i ailesinin yeniden “aranması” başvurusu üzerine, 1 yıl sonra yeniden arama çalışmaları başlatıldı.


@mersinhaber 'i takip et
23 Kasım 2018 günü Silifke ilçesi, Kurtuluş Mahallesi, Dalyan mevkinde balık avlamaya giden Ahmet Demir’den bir daha haber alınamadı.
O tarihlerde kurulan ekiplerle, arama çalışmaları sonuç vermedi ve Demir'e ulaşılamadı.
EŞİ BAŞVURU YAPARAK, YENİDEN ARANMASI TALEBİNDE BULUNDU!
Kayıp şahsın eşi yeniden aramaların başlatılması için, 22 Ağustos 2019 tarihinde Cumhuriyet Başsavcılığına münacatta bulunarak, yeniden aramaların yapılmasını talep etti.
Yapılan başvuru üzerine, yaklaşık 1 yıl önce Dalyan'a çıktığı balık avından geri dönmeyen Ahmet Demir’i yeniden arama çalışmaları, 28.08.2019 tarihi itibari ile başlamış oldu.
Bölgede yeniden başlatılan arama çalışmalarında, Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi, Zabıta, Jandarma, Sahil Güvenlik, AFAD, AKUT ve Deniz Polisi ekipleri tarafından yürütülüyor.

Geçen Yıl Ki Kayıp Haber: Mersin'in Silifke İlçesinde Balık Tutmak İçin Evden Çıkan Ahmet Demir Her Yerde Aranıyor








Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.