Tarsus »

Büyükşehir’den 30 Ağustos’a Özel Zafer Kampı! Zafer Bayramı’nı Tarsus Gençlik Kampı’nda Kutladılar

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Çocuk Çalışma Grubu, Zafer Bayramı dolayısıyla 30 Ağustos Zafer Kampı düzenledi. Zafer Bayramı, kampta yapılan birçok etkinlikle doyasıya kutlandı.


@mersinhaber 'i takip et
Hem gençlerin, hem çocukların, hem de ailelerin bir arada vakit geçirebileceği şekilde organize edilen 30 Ağustos Zafer Kampı, katılımcılardan tam not aldı.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Çocuk Çalışma Grubu tarafından Tarsus Gençlik Kampı’nda her hafta düzenlenen etkinlikler, bu kez 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Zafer Kampı olarak organize edildi. 50 çadırın yer aldığı 30 Ağustos Zafer Kampı’na yaklaşık 200 kişi katıldı.
Kuvay-i Milliye Destanı ve şiirlerin okunduğu kampta, saz ve gitar eşliğinde mini bir konser verildi. Gençlerin yaktığı “30 Ağustos Ateşi” ise kampta yapılan zafer kutlamalarının ilgi odağı oldu.
Bu etkinlikte her şey var
Kano yarışı, sal yarışı, yapay göl üstünde borularla bayrak kapma yarışı, yapay gölde ip üstünde yürüme, survivor, yapay dağa tırmanma yarışı, sopa üstünde yürüme, sopa kapmaca, yapay şelale ile eğlence, trekking, su yürüyüşü, köpük dansı, küçük survivor parkuru, masallar, yüz boyama ve resim çizme gibi etkinliklerin tümünün yer aldığı kamp, eğlence ve maceranın adresi oldu.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.