Siyaset »

Mersinli Aile HDP Kapısındaki Oturma Eylemine Katıldı "Çocuklarımız İstiyoruz"

Diyarbakır HDP İl Başkanlığı Binasının önünde çocuklarının dağa kaçırıldığını iddia eden ailelerin eylemine Mersinli bir ailede katılarak destek verdi.


@mersinhaber 'i takip et
Geçtiğimiz günlerde bir annenin başlattığı eylemin olumlu sonuçlanmasının ardından 4 ailenin birlikte Diyarbakır HDP İl Başkanlığı Binasının önünde çocuklarının dağa kaçırıldığını iddia eden ailelerin eylemine Mersinli bir ailede katılarak destek verdi
HDP'ye tepkilerini dile getiren aileler çocuklarının parti aracılığıyla dağa götürüldüğünü ifade eden ailelerin eylemine vatandaşlardan da destek geliyor.
Çocuklarını geri isteyen aileler, "Allah onların da yüreğini yaksın. Bunlar Kürt değil, Kürtler için çalışmıyorlar. Oğlumu HDP'den istiyorum. HDP oğlumu götürmüş, onların eline vermiş. Onların çocukları Amerika'da okuyor, niye çocuklarını göndermiyorlar? Çocuklarımızı alıp Kandil'e götürecekler. Demirtaş’ın çocukları keman, gitar kursu görüyor bizim çocuklarımız ya dağ ya cezaevinde yada mezarda. HDP oğlumu nereden getiriyorsa getirsin, ben oğlumu istiyorum. Buradan gitmeyeceğim, vallahi burayı yıkarım. Vicdan, din ve imanları yok. Bunlar Amerika için çalışıyor. Bunlar Kürt değil, Amerika'nın adamlarıdır." diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.