Silifke » Erdemli »

Mersin Erdemli'de Meydana Gelen Motor Kazasında 36 Yaşındaki Tarsuslu Genç Mahmut Sekitmez Hayatını Kaybetti

Mersin’in Erdemli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti.


@mersinhaber 'i takip et
Kaza Erdemli’de Ayaş yakınlarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Erdemli Silifke istikametinde 33 N 2821 plakalı sport motor ile seyir halinde olan ve 36 yaşındaki sürücüsünün ismi Mahmut Sekitmez olduğu öğrenilen kişi, iddialara göre aynı istikametinde ilerleyen bir araca arkadan çarptı.
Çarpmanın etkisiyle sürücü motordan fırlayarak yola savruldu. Kaza sonrasında yerde sürüklenen motosiklet aniden alev aldı.
Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptığı kontrolde sürücü Mahmut Sekitmez'in hayatını kaybettiğini belirlerken yanan motor olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Sekitmez'in cenazesinin bugün işlemlerinin ardından Tarsus'un Evci mahallesine götürülerek toprağa verileceği öğrenildi.
SON PAYLAŞIMI'NDA ÖLÜM MAKİNESİ DEMİŞTİ
36 yaşındaki Mahmut Sekitmez, sosyal medya hesabında motosiklet fotoğrafının altına Honda SBR 1000 Ölüm makinesi notunu düşmüştü.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.