Tarsus »

Tarsus'ta Başıboş Köpekler Tehlike Saçıyor

Mersin’in Tarsus ilçesinde şehrin göbeğindeki ana caddelerde gezen başıboş köpekler hem kendi canlarını hemde vatandaşların canlarına tehlikeye sokuyor.


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus’ta son zamanlarda şehir merkezinde başıboş köpeklerin guruplar halinde dolaşması tehlikeye neden olurken vatandaşlar, köpeklerin barınaklarda olması gerektiğini ifade ettiler.
HEM KENDİ CANLARI TEHLİKEDE HEM DE VATANDAŞLARIN
Grup halinde gezen bu köpekler cadde ve sokaklardan geçmekte olan insanları rahatsız ediyor, akan trafikte koşuşturmaları köpeklerin hem kendi canlarını hemde sürücülerin ve vatandaşların güvenliğini tehlikeye attıklarını ifade eden vatandaşlar, okulların haftaya başlayacağını belirterek çocukların hayatlarının tehlikede olduğunu söylediler.
Acilen belediye ekiplerinin gerekli tedbirleri alınmasını isteyen vatandaşlar, “Her an köpeklerin saldırısına maruz kalabiliriz. Bizleri tedirgin ediyor. Köpek sürüsünden evlerimize korkarak gidiyoruz. Neden bir önlem alınmıyor? Caddelerde trafiği tehlikeye atıyorlar. Her an bir kaza yaşanabilir. İş işten geçmeden önlem alınarak gereğinin yapılmasını istiyoruz” diye konuştular.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.