Akdeniz » Tarsus » Eğitim »

Mersin İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden, Tarsus İlçe Jandarma Personeline, Su Ürünlerine Dair Eğitim

Mersin İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Su Ürünleri Kanunu, Su Ürünleri Yönetmeliği ve Tebliğler hakkında Tarsus İlçe Jandarma Komutanlığındaki görevlilere, eğitim çalışması yapıldı.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin Tarsus’ta Su ürünleri yetiştiriciliği, su ürünleri stoklarının korunması, balıkçılık endüstrisinin geliştirilmesi, bu sektörde faaliyet gösteren kesimin ihtiyaç ve sorunlarının belirlenmesi, sektörün çalışmalarıyla ilgili koordinasyon sağlanması, bunlara çözümler üretilmesi, sektörlerle ilgili ve yasadışı avcılıkla mücadelede kurumlar arasında işbirliği, dayanışmanın artırılması ve bilimsel çalışmaların yönlendirilmesi amacıyla oluşturulan İl/İlçe Balıkçılık ve Su Ürünleri Koordinasyon Kurulu’nun almış olduğu karara istinaden; Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığı ile İl ve İlçe Tarım Orman Müdürlüğünce, Tarsus İlçe Jandarma Komutanlığı personellerine, 1380 Sayılı Su Ürünleri Kanunu, Su Ürünleri Yönetmeliği ve Tebliğler hakkında eğitim çalışması yapıldı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.