Tarsus »

Tarsusgücü Kurban Kesti

Mersin Süper Amatör Ligi ekiplerinden Tarsusgücü’nde Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Özdemir ile Takım Sorumlu Antrenörü Onur Biçer birer kurban kesti.


@mersinhaber 'i takip et
Tarsusgücü Kulüp Başkanı Ziya Kenger, İkinci başkanı Ali Rıza Özel, Yönetim Kurulu üyesi Yılmaz Öztürk, Takım Sorumlu Antenörleri Onur Biçer, Murat Üçaş ile oyuncuların katılımıyla, öğleden önce U16 takımına kurban kesildi. Kavurma ve Pilav verilen U16 takımı hep birlikte “Hayırlı, sakatsız ve başarılı bir sezon geçirilmesi” için hep birlikte dua etti.
Daha sonra ise U19 ve A takım oyuncularına da kurban kesen Tarsusgücü yönetim kurulu, yeni sezonun hayırlı, uğurlu, sakatsız ve başarılı geçmesi için dua etti.
Kulüp Başkanı Ziya Kenger, İkinci Başkan Ali Rıza Özel, Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Türk ile Takım Sorumlu Antrenörü Onur Biçer “Oyuncularımıza sezon öncesi iki kurban kestik. Kan akıtarak dua ettik. Sakatsız, kazasız, belasız iyi bir sezon geçirmemiz için dua ettik. Oyuncularımıza kaynaştık, bütünleştik. Oyuncularımıza gücümüz yettiği kadar maddi ve manevi destek olmaya çalışıyoruz. Allah kabul etsin. Oyuncularımıza güveniyoruz”
Haber: Yakup Boncuk

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.