Toroslar’da Çevre Düzenlemesi

Toroslar Belediyesi, park ve yeşil alanlarda yaptığı temizlik, bakım ve düzenleme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın talimatı ile yoğun bir çalışma içinde olan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bu kapsamda Halkkent, Korukent, Turgut Türkalp ve Yusufkılıç Mahallelerindeki yeşil alanlarda ağaç budama, çim biçme çalışmaları yaptı. Aynı zamanda yeşil alanlardaki spor aletlerini de bakım ve onarımdan geçiren ekipler ilçede bulunan eğitim kurumlarının dış cephe boyaması ve çevre düzenlemesini de yapıyor.
Toroslar’ın güzelleşmesi adına çalışmalar yapan Başkan Yılmaz, “İlçemizin güzel bir görüntüye sahip olmasını istiyoruz. Bu kapsamda bakım, onarım ve temizlik çalışmalarını rutin olarak yapıyoruz. Vatandaşlarımızın yeşil alanları kullanırken temiz ve düzenli bir ortamda zaman geçirmelerini önemsiyoruz. Hemşerilerimizden isteğimiz bu alanları özverili bir şekilde kullanarak, korumalarıdır. ” diye konuştu.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.