Tarsus »

Mersin Tarsus'ta Yaşayan Cabir Günaşan İsimli Vatandaş, Hergün Atatürk'e Dua Etmeye Geliyor

Tarsus'lu Cabir Günaşan adlı şahıs hergün , sabah saat 09.05 gibi Anıt'ın önüne gelerek Atatürk'ün anıtı önünde saygı duruşunda bulunuyor


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus'lu Cabir Günaşan adlı şahıs hergün , sabah saat 09.05 gibi Anıt'ın önüne gelerek Atatürk’ün anıtı önünde saygı duruşunda bulunuyor.
Adının Cabir Günaşan olduğunu öğrendiğimiz 63 yaşındaki şahıs Yeşil mahalledeki evinden motoruna binip ellerinde Türk Bayrağı ve Atatürk posteri olduğu halde çıkıyor. Günaşan, sabah saat 09.05 olduğunda Atatürk anıtı önünde önce saygı duruşunda bulunuyor, sonra Atatürk ve silah arkadaşlarına tüm şehitlerimize ve sonradan hayatını kaybetmiş gazilerimize dualar ediyor.
Atatürk’ü çok sevdiğini belirten Günaşan, Mantaş köyünden olduğunu ve çiftçilikle uğraştığını belirterek “Atatürk ve silah arkadaşları olmasaydı, biz bugün olmazdık, yada başka milliyette olurduk. Atatürk’e ve arkadaşlarına minnet veşükran duyuyorum” dedi.
Haber - Kaynak: Tarsus Ekspres

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.