Akdeniz » Toroslar » Tarsus »

Mersin Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Temsili Şed Kuşandı

Ticaret Bakanlığı koordinesinde, Mersin Valiliği himayesinde Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğince bu yıl 26’ıncısı düzenlenen Ahilik Kültürü Haftası kutlamaları, Mersin esnafı ile kent protokolünü buluşturdu.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Ulu Camii meydanında gerçekleştirilen kutlamalara Mersin Valisi Ali İhsan Su, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Milletvekili Hacı Özkan, KKTC Mersin Konsolosu Zalihe Mendeli, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Mersin Vergi Dairesi Başkanı Adem Güngör, Akdeniz Kaymakamı Muhittin Pamuk, Toroslar Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin, Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otçu, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Mersin TSO Başkanı Ayhan Kızıltan, Mersin SMMO Başkanı Ersin Çokgün, ile kent protokolü, oda başkanları, esnaf ve sanatkarlar ile öğrenciler katıldı.
Kutlamalar saygı duruşu ve istiklal Marşımızın okuması ile başlayıp, halk oyunları gösterisi ile devam etti.
Programda yapılan konuşmalarında ardından İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne verilen temsili şed kuşatmasının ardından, geleneksel ahilik pilavı ikramı yapıldı.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.