Anamur »

Balon Balığı Mersin Anamur’da Çocuğun Parmağını Kopardı

Tehlikeli türler arasında bulunan Balon Balığı, Mersin’in Anamur ilçesinde denize giren sekiz yaşındaki çocuğun parmağını ısırarak kopardı.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Olay Anamur ilçesine bağlı Kaledran Mahallesinde bulunan plajda meydana geldi. Alınan bilgilere göre burada ailesiyle birlikte denize giren 8 yaşındaki E.B.D isimli kız çocuğu., tek başına yüzdüğü sırada bir anda çığlık attı. Çocuğun çığlıklarına koşan ailesi E.B.D.’nin sol yüzük parmağının koptuğunu gördüler. Hastaneye kaldırılan küçük çocuğun sol elinin yüzük parmağının kökünden koparıldığı tespit edildi. Küçük çocuğun tedavi altına alındığı bildirlidi.
Konuyla ilgili konuşan baba Bahardır D. “Su derin değildi, kızımın beline ancak geliyordu. Kızımın çığlığını duyunca yanına koştum. Kızımın parmağının koptuğunu gördüm ve suya baktım. Balon balığının ayaklarımın dibinde olduğunu fark ettim. O sırada yardıma gelen akrabalarım da balığı gördü. Parmağının bir kısmını kaybeden kızım çok korktuğu için artık denize girmeyeceğini söylüyor. Bu psikolojiden kurtulması zor olacak. Herkes dikkatli olsun, balon balığı çok saldırgan."
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.