Tarsus » Çamlıyayla »

Ankara Tarsuslular Derneğinden Aşure Gününe Katılanlara Teşekkür

TADER Başkanı Semih Özsu ‘TADER olarak, Mübarek Muharrem Ayının feyzinden yararlanmak için Ankara’da bir araya gelerek ocağımızda pişen aşuremizi, hemşehrilerimizle paylaşmak üzere düzenlediğimiz etkinliğimizi onurlandıran herkese teşekkür ederiz’ dedi.


@mersinhaber 'i takip et
Özsu ‘ MHP Mersin Milletvekillerimiz Sn. Baki Şimşek ve Sn.Olcay Kılavuz'a, Tarsus'tan gelerek her etkinliğimizde yanımızda olan DP Tarsus İlçe Başkanı Sn. Abdullah Kemal Aker, Başkan Yardımcısı Sn. Yılmaz Ölmez, Tarsus-Çamlıyayla Muhtarlar Derneği Başkanı Sn.M.Naci Güllü, Zirve Gazetesi Sahibi Sn. Ferhat Günaştı’ya, Ankara’da okuyan Tarsuslu üniversite öğrencilerimize ve Ankara’da ikamet eden Tarsuslu hemşehrilerimize, katılımlarından dolayı, yine bu günümüze önceden belirlenen programları nedeniyle katılamayan ancak çelenk göndererek bizleri onurlandıran Belediye Başkanlarına günümüze katkısından dolayı çok teşekkür ediyoruz.’ Dedi.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.