Silifke »

Silifke’de Başıboş Köpek Posta Dağıtıcısına Saldırarak Hastanelik Etti

Mersin’in Silifke ilçesinde posta dağıtan bir bayan görevli başıboş dolaşan sokak köpeklerinin saldırısına uğrayarak hastanelik oldu.


@mersinhaber 'i takip et
Alınan bilgilere Silifke ilçesinde posta dağıtıma çıkan PTT görevlisi K.K. isimli bayan çlaışan, sokakta başıboş dolaşan köpeklerin saldırısına uğradı. Çeşitli yerlerinden yaralanan K.K. isimli PTT çalışanı, çevredeki vatandaşların yardımıyla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Hayırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde, MersinHaber.com olarak “Silifke’de Başıboş Köpekler Tehlike Saçıyor” başlığıyla gündeme getirdiğimiz haberde, yetkilileri sokaklarda gezen tehlikeye karşı uyarmış ve gerekli tedbirlerin alınması gerektiğini belirtmiştik.
Özellikle Silifke’de yaşayan vatandaşların büyük sorun olarak gördüğü başıboş sokak köpekleriyle ilgili yetkililerden bir çalışma yapılması gerektiğini ifade eden vatandaşla özellikle okulların açılmasıyla birlikte tehlikenin arttığına dikkat çekmişlerdi.
Özellikle şehrin göbeğindeki ana caddelerde gezen başıboş köpekler hem kendi canlarını hemde vatandaşların canlarına tehlikeye sokmaya devam ediyor.
Yapılan tüm çağrı ve taleplere kulak tıkayan yetkililerin bu tür sorunları daha ne zamana kadar görmezden geleceği merak konusu oldu.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.