Tarsus » Adana »

Mersin-Tarsus Otoyolunda TIR Şarampole Uçtu

Mersin'in Tarsus ilçesine bağlı Gülek tüneli mevkiinde Pozantı-Adana-Mersin otoyolunda kaygan yolda hakimiyetini kaybeden TIR sürücüsü şarampole uçtu.


@mersinhaber 'i takip et
Pozantı yönünden Adana istikametine seyreden Klima, aspiratör gibi elektronik malzeme yüklü 26 RV 069 plakalı TIR sürücüsü Cemil Köksal, 200 metre uzunluğundaki Gülek Tünelinden çıkar çıkmaz önünde seyreden başka bir TIR'a çarpmamak için direksiyonu kırdı. Yağış nedeniyle diğer araca çarpmamak için manevra yapan Cemil Köksal direksiyon hakimiyeTini kaybederek şarampole uçtu.
Meydana gelen kaza sonucu TIR'ın kupası şarampole uçarken TIR dorsesi otoyolda asılı kaldı. Olay yerine çağıran itfaiye ekipleri burnu bile kanamayan TIR sürücüsü Cemil Köksal'ı araçtan çıkarttı. kontrol amaçlı hastaneye götürülmek isteyen sürücü Cemil Kösal 112 ekiplerinin bu isteğini geri çevirdi ve hastaneye gitmek istemedi.
Kaza sonucu Adana istikametinin 2 şeridi kapanan otoyolda ekipler trafiği kontrollü bir şekilde verdi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.