Telefon Aramıyor! Öğle Saatlerinde Yaşanan İstanbul Depremlerinin Ardından, Mersin Dahil Bir Çok Bölgede Şebeke Sorunu Yaşanıyor!

Bugün öğle saatlerinde ilk olarak 3.1 daha sonra ise 5.8 büyüklüğünde İstanbul'da meydana gelen, Depremin ardından bir çok okuyucu, cep telefonlarının şebeke sorunu yaşadığını ifade etti.


@mersinhaber 'i takip et
Cep telefonlarında yaşandığı söylenen bağlantı problemi gibi benzeri cereyan eden, önemli konulardan daha hızlı haberdar olmak için, sizde @mersinhaber hesabını Instagram, Facebook, Twitter üzerinden takip edebilirsiniz. Böylece ülke ve bölgedeki olaylar ve gelişmelerden kısa sürede haberdar olabilirsiniz.
Okuyucular tarafından ulaştırılan bilgilere göre, İstanbul depreminin ardından Mersin dahil bir çok bölgede, bazı operatörlerin aboneleri cep telefonlarının şebeke sorunu yaşadığını ifade etti.
Bir çok MersinHaber.com okuyucusu sosyal medya ve diğer iletişim kanallarından ulaşarak, arama yapmak istediklerinde, bağlantı sorunu yaşadıklarını, bu durumunun öğle saatlerinde İstanbul'da meydana gelen depremin ardından yaşandığını paylaştı.
Telefonlarda arama probleminin sebebi olarak ise, İstanbul'da meydana gelen deprem nedeni ile bir çok vatandaş yakınlarına ulaşmak için telefonları kullanmaya çalıştığı için, operatöre ait baz istasyonları ve sistemlerinde aşırı yoğunluk yaşandığı ve bu sebeple de, cep telefonlarının zaman zaman çekmediği söyleniyor.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.