Tarsus » Spor » Adana »

Dağcılar Mersin’de Buluştu

Mersin Dağcılık Spor Kulübü (MERDAK) tarafından 28-29 Eylül 2019 tarihlerinde Tarsus Gülek Mahallesi Karboğazı mevkiinde gerçekleştirilen 13. Karboğazı / Muzaffer Erol Gez Dağcılık Şenliği Ve Medetsiz Tırmanışı başarıyla tamamlandı.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin Dağcılık Spor Kulübü Başkanı Hasan Karabulut, Mersin Dağcılık Spor Kulübü (MERDAK) olarak 28-29 Eylül 2019 tarihlerinde gerçekleştirdiğimiz 13. Karboğazı / Muzaffer Erol Gez Dağcılık Şenliği Ve Medetsiz Tırmanışı etkinliğimiz başarıyla tamamlandı. Bu şenliğimize; Mersin, Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Adana, Kayseri, Kahramanmaraş, Konya, Van, Kırşehir, Çorum, Osmaniye, Aksaray, Niğde, Malatya, Kastamonu, Sakarya…gibi çeşitli bölgelerden sporcular katıldı.”

Karabulut, “Karboğazı anıt çevresinde 150 nin üzerinde katılımcı ile kamp yapılmıştır. 29 Eylül Pazar sabah saat 03.00 da 70 sporcu ile tırmanışa geçilmiş, 67 sporcu ile zirve yapılmıştır. İlimizin tarihinin, kültürünün, dağlarının tanıtıldığı bu şenliğimize, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Orman Bölge Müdürlüğü ve Arbel Makarna destek olmuşlardır. Desteklerinden dolayı bu kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyoruz.”


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.