Güncel »

Mersin’de "yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz" Etkinliği

Mersin’de “Yaya güvenliğinin nöbetçisiyiz” etkinliği 374 farklı noktada, 305 trafik personeli, 2 bin 182 diğer birim personeli olmak üzere 2 bin 487 kişinin katılımıyla düzenlendi.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin’de İsmet İnönü Bulvarı Ulu Cami önünde yapılan etkinliğe Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Necip Çarıkcıoğlu ile protokol üyeleri katıldı.

Burada konuşan Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, “Türkiye’de aynı anda yaya güvenliği için nöbetteyiz. İlimizde 374 noktada 2 bin 487 personel görev almaktadır. Burada amaç farkındalık oluşturmak ve yayalarımızın özellikle yollarda, karşıdan karşıya geçerken sürücülerimizin hıza ve kurallara dikkat etmeleri gerekmektedir. Karayollarında, kanunda geçiş öncelikle yayaya verilmiştir. Son yaptığımız çalışmalarda kazalarda yüzde 43 azalma olmuştur. Bu ciddi anlamda yaptığımız çalışmalar sonucu ortaya çıktı. Bütün görevlilere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri ve çocuklar, ellerindeki dövizlerle yaya geçidinden karşıdan karşıya geçerek sürücüleri uyararak el ilanı broşürler dağıtıldı.




Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.