Tarsus »

Mersin Tarsus'ta ki Kazada Duran Kalp Masajıyla Çalışan İnsafil Ateş Hastanede Hayatını Kaybetti

Mersin Tarsus’ta ilçesinde temizlerken hareket eden traktörü durdurmak isterken yaralanıp kalbi duran İnsafil Ateş, olay yerinde bir vatandaşın yaptığı kalp masajıyla tekrar çalışırken, Ateş'in kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti öğrenildi.


@mersinhaber 'i takip et
Olay Mersin Tarsus ilçesine bağlı Muratlı Mahallesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, İnsafil Ateş (67) isimli çiftçi tarlayı traktörle sürdükten sonra traktörü temizlemek için traktörden indi.
Bir anda traktörün hareket ettiğini gören Ateş, traktörü durdurmak için çaba sarf ederken yaşadığı kaza sonucu yaralandı.
Olayı gören vatandaşlar hemen Ateş’in yardımına koştular. Yardım için gelen bir vatandaş, İnsafil Ateş’in kalbinin durduğunu fark eder etmez, sağlık ekipleri gelene kadar kalp masajı yapmaya başladı.
Uzun kalp masajı sonucu Ateş’in duran kalbi tekrar çalıştı. Ateş olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastaneden yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamayan İnsafil Ateş in ölümüyle ilgili savcılık soruşturma başlattı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.