Tarsus »

Mersin Tarsus’ta Bir Hafta İçerisinde İkinci Çırçır Fabrikası Yangını

Mersin’in Tarsus ilçesinde bulunan bir pamuk fabrikasında yangın çıktı.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin’in Tarsus ilçesinde pamuk işleme tesisi olan çırçır fabrikasında yangın çıktı. Yangında maddi hasar oluştu. Tarsus’ta geçtiğimiz günlerde de bir çırçır fabrikasında daha yangın çıkmıştı.

Alınan bilgiye göre, Tarsus’a bağlı Yenice Mahallesi sınırları içerisinde yer alan pamuk çırçır fabrikasında yangın çıktı. İddiaya göre fabrika içerisinde yapılan kaynak işlemi sırasında oluşan alevlerin pamuk balyalarını tutuşturmasıyla oluşan yangına Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri müdahale etti.

İtfaiye ekiplerinin yoğun çalışması neticesinde yanan pamuk balyaları söndürüldü. Onlarca ton pamuğun zarar gördüğü yangında ölen ya da yaralanan olmazken, soruşturma başlatıldı.

Tarsus’ta geçtiğimiz hafta içerisinde 82 Evler Mahallesinde bulunan bir çırçır fabrikasında yine yangın çıkmış, onlarca ton pamuk balyası yanarak maddi hasar oluşmuştu.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.