Gülnar »

Mersin Gülnar Yanışlı Mağarasında Mahsur Kalan 2 Arkadaş Kurtarıldı

Mersin’de denize sıfır olan bir mağaraya inen 2 arkadaş deniz suyunun yükselmesiyle birlikte mağarada mahsur kaldılar. Yardım isteyen 2 arkada film gibi bir operasyonla kurtarıldılar.


@mersinhaber 'i takip et
Alınan bilgilere göre, Pazar günü Mersin’in Gülnar ilçesinde bulunan karadan herhangi bir inişi ve çıkışı olamayan sadece denizden girişi olan Yanışlı Mağarasına inen Furkan U. ve Oğuzhan Y., olumsuz hava koşulları nedeniyle denizin yükselmesiyle mağarada mahsur kaldılar.
Yetkililerden yardım isteyen 2 arkadaş, kötü hava şartları nedeniyle denizden müdahale edilemediği için mağaraya yukarıdan iple inilmesine karar verildi.
Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekipleri ve Arama Kurtarma (AKUT) ekiplerinin ortam çalışması nedeniyle halatlarla mağaraya inilerek mahsur kalan Furkan U. ve Oğuzhan Y., sağ salim kurtarıldılar.
Ayakta yapılan sağlık muayenesinin ardından 2 kafadar, yetkililere teşekkür ettiler.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.