Tarsus » Çamlıyayla »

Çamlıyayla Çayırekinliği İle Tarsus Taşçılı Bağlantı Yolunda Asfalt Yama Çalışması Yapılıyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğünde görevli yol yapım, bakım ve onarım ekipleri tarafından bağlı mahalleler arasında kalan yolların bakım ve ıslah çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.


@mersinhaber 'i takip et
Kış aylarının yaklaştığı şu günlerde özellikle kırsal mahallelerde çalışmalara ağırlık veren ekipler, Çamlıyayla Çayırekinliği ile Tarsus Çiriştepe ve Taşçılı bağlantı yolu asfalt yama çalışması ve büz onarım çalışmaları gerçekleştiriyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kış aylarının çetin geçtiği kırsal mahallelerde yol, yapım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Program dahilinde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü’nde görevli yol yapım, bakım ve onarım ekipleri tarafından Çamlıyayla Çayırekinliği ile Tarsus’un Çiriştepe ve Taşçılı mahalleleri arasındaki bağlantı yolunda asfalt yama ve onarım çalışması yapıyor.

Ekipler, söz konusu yol üzerinde tahrip olan büzleri sökerek, yerlerine yenilerini takıyor.

Zorlu şartlara rağmen çalışmalarını seri şekilde sürdüren Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü’nde görevli yol yapım, bakım ve onarım ekipleri, ova mahallelerde de banket temizliği ve onarım çalışmaları gerçekleştiriyor.

Büyükşehir ekipleri geride kalan Eylül ayı içerisinde de Çamlıyayla ilçesine bağlı olan Körmenlik ve Belçınar Mahalleleri arasındaki 10 kilometrelik yolda asfalt yama çalışması yapmıştı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.