Adana »

800 Polisin Katılımıyla Dev Operasyon

Aralarında Mersin'in'de olduğu 5 ilde 800 polisin katılımıyla eş zamanlı yapılan operasyonlarda çok sayıda kişi gözaltına alındı.


@mersinhaber 'i takip et
Alınan bilgilere göre, Adana Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen çete soruşturması kapsamında Mersin, İzmir, Adana, Konya ve Mardin'de şafak operasyonları yapıldı.
800 polisin katıldığı operasyonlarda 87 adrese eş zamanlı şafak baskını yapıldı. Yapılan baskınlarda söz konusu şahısların evlerine özel hareket polisleri koçbaşlarıyla kapıyı kırarak girdi. Zanlıların evleri didik didik arandı.
Operasyonda gözaltına alınanlar arasında cezaevi müdürü ve polisinde olduğu bildirilirken, zanlılar sağlık kontrollerinin ardından emniyete götürüldü. Yakalanan zanlıların, çek senet, rüşvet verme, PKK propagandası yapma, adam öldürme ve yaralama suçları olduğu öğrenildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.