Akdeniz » Eğitim »

Başkan Seçer, #Erasmusdays Gününe Katıldı

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Akdeniz ilçesindeki okullarda eğitim gören öğrencilerin katılımlarıyla kutlanan “#ErasmusDays 2019” etkinliklerinde öğrenci ve öğretmenler ile bir araya gelip, projeleri inceleme fırsatı buldu.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından desteklenen, Akdeniz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Avrupa ülkeleriyle eş zamanlı kutlanan #ErasmusDays 2019 etkinliklerine katılarak, öğrencilerin projelerini inceledi
Başkan Seçer, Akdeniz ilçesindeki okullarda eğitim gören öğrencilerin katılımlarıyla kutlanan “#ErasmusDays 2019” etkinliklerinde öğrenci ve öğretmenler ile bir araya gelip, projeleri inceleme fırsatı buldu.
Atatürk Caddesi Taş Bina önünde gerçekleştirilen etkinlikte, projelerini bir festival havasında sergileyen öğrenci ve öğretmenler ile sohbet etme fırsatı da bulan Başkan Seçer, stantları tek tek gezdi.
Genç beyinlere başarılar diledi
Seçer’i karşısında gören öğrencilerin mutlulukları yüzlerinden okunurken, gençler anı ölümsüzleştirmek için bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Seçer de stantlarda sergilenen projeleri inceleyerek, projelerin hem ne işe yaradığını, hem de nasıl kullanıldığını öğrendi.
Birbirinden güzel ve zekice üretilmiş projelerin yer aldığı stantlarda öğrenci ve öğretmenler ile buluştuğu için mutluluk duyan Seçer, projelerini kendisine anlatan öğrencileri ilgi ile dinleyerek, genç beyinlere başarılar dileyip, etkinlikten ayrıldı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.