Akdeniz »

Akdeniz’de Yeni Sokaklar Açılıyor

Akdeniz Belediyesi; imarlı yol ve sokak açma çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak Huzurkent Köselerli Mahallesine çıkarma yapan fen işleri ekipleri, bölgede 2 bin metre uzunluğunda toplam 7 sokak açtı.


@mersinhaber 'i takip et
Akdeniz Belediyesi; merkez-kırsal ayırımı yapmadan ilçeye bağlı her mahalleye ihtiyaç duyduğu hizmet ve çalışmaları ulaştırarak, ilçenin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, çiftçilerin ve vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak ve yetiştirdikleri ürünlerini iç ve dış pazara rahatlıkla ulaştırmalarını sağlamak için bahçe yollarının yanı sıra, imarlı yollar da açıyor.

Ekiplerin son adresi Huzurkent Köselerli oldu

Geçen haftalar içinde; Akdam, Esenli, Hal, Hebilli, Şakir Gülmen ve Yukarı Burhan ve daha birçok kırsal bölgede, kilometrelerce uzunlukta yeni arazi yolları açan fen işleri ekipleri; Başkan Gültak’ın talitamıyla; son olarak Köselerli Mahallesi’nde imarlı yol ve sokak açma çalışmasına başladı. Ekiplerin çalışması sayesinde Köselerli’de toplam 2 kilometre uzunluğa sahip 7 adet sokak açılmış oldu. Çalışmaları beğeniyle izleyen mahalle sakinleri, Akdeniz Belediye Başkanı Gültak ve fen işleri ekiplerine teşekkürlerini dile getirdi.

Başkan Gültak; “Akdeniz’in eksiklerini bir bir ortadan kaldırıyoruz”

Çalışmalar hakkında bir değerlendirme yapan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, belediyenin bütçe ve kaynaklarını; vatandaşların ve ilçenin geleceği için kullandıklarının altını çizdi. Vatandaşların yaşadığı sıkıntı ve sorunları çözmek için ekiplerin kesintisiz görev başında olduğunu vurgulayan Başkan Gültak; “Halkımıza söz verdik, sözümüzde duruyoruz. Kent merkezinin yanı sıra, kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşlarımızın, ihtiyacını duydukları bütün hizmet ve çalışmaları eksiksiz ve zamanında yerine getireceğiz. Gönül belediyeciliği ilkesiyle; Akdeniz’de yaşamı güzelleştiren, insanlarımızın günlük hayatını kolaylaştıran hizmetlerimiz kesintisiz devam edecek” dedi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.