Güncel »

Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak'ın Kayınvalidesi Kadriye Bayraktar Vefat Etti

Daha önce Mersin Valisi olan ve şu anda Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak'ın eşi Kevser Çakacak'ın annesi Kadriye Bayraktar vefat etti.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
2014-2017 yılları arasında Mersin'de başarılı bir şekilde Valilik görevini yürttükten sonra kararnameyle Eskişehir Valiliğine atanan Özdemir Çakacak'ın kayınvalidesi 88 yaşındaki Kadriye Bayraktar hayatını kaybetti.

Kadriye Bayraktar'ın uzun süredir rahatsızlığından dolayı tedavi gördüğü ve yapılan tüm müdahalelere rağmen tedaviye cevap vermemesi sonucu hayatını kaybettiği bildirildi.

Merhume Kadriye Bayraktar için Adapazarı'nda bulunan Yeni Camii'nde ikindi namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Cenazeye, Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak ve Düzce Valisi Zülkif Dağlı ile çok sayıda yakını katıldı. Bayraktar'ın cenazesi Yorgalar Aile Mezarlığı’na defnedildi.

Mersin Haber olarak, başta sayın Valimiz Özdemir Çakacak'ın eşi Kevser hanıma baş sağlığı dilerken, merhume Kadriye Bayraktar'a da Allah rahmet diliyoruz.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.