Tarsus »

Mersin Tarsus'ta Minik Öğrencilerin Evcil Hayvan Sevgisi Her Geçen Gün Büyüyor

Tarsus’ta kümes ve evcil hayvan beslenme oranındaki artış hem hayvan severleri hemde pet shop satıcılarını memnun ediyor.


@mersinhaber 'i takip et
Hayvan beslemenin insan psikolojisi üzerinde olumlu etki olduğunu söyleyen uzmanlara en güzel destek Tarsus’un Sadık Eliyeşil İlköğretim okulu öğrencilerinden geldi.
Okulun bahçesinde oluşturulan kümes hayvanlarına teneffüs zili çalar çalmaz koşan öğrenciler, kümes hayvanlarını seviyor hatta teneffüs arası yiyeceklerini onlarla paylaşıyorlar.
Okullarında oluşturulan kümesten son derce memnun olan öğrenciler okul yönetimine teşekkür ederken, evcil köpek besleyen Bedihe Göze ise, “Yıllardır hayvan sevgisiyle yaşıyor, 10 yıldır köpek besliyorum, dışarıda yaşanan tehlikeli insanlardan köpekler bizi koruyor. Şuan da toplum olarak hayvanlara yapılan eziyete karşıyız. Özelikle hayvan sevgisini insanlara aşılıyoruz. Cani gönülden hayvanlara destek vermenizi istiyoruz” dedi.
Metin Göze, Petshop satıcısı
“25 yıldır bu işi yapıyorum, geçmiş yıllara göre hayvan sevgisi artıyor, herkese tavsiye ediyorum, hayvan sevgisi stresi atıyor deneyin görün” dedi.
Kaynak: Yeni Doğuş

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.