Tarsus »

Tarsus İdmanyurdu Yönetimi'nden Bozdoğan'a Planları Tutmadı Eleştirisi

Tarsus İdmanyurdu içerisine girdiği mali kriz ile ilgili bir basın açıklaması yayınladı.


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus İdmanyurdu yönetimi sondakika açıklamasıyla Başkan Bozdoğan'ın planlarının hayata geçirilemediğini ve yaptığı çalışmaların olumlu sonuçlanmadığını açıkladı.

Yönetim futbolcuların yayınladıkları bildiride haklı olduklarını da belirtti. Sarı lacivertli kulüp tarafından yapılan yazılı açıklama şu şekilde;

Değerli Tarsus Halkı ve Tarsus İdman Yurdu Sevdalıları,
21/10/2019 tarihinde futbolcularımızın yapmış olduğu bildiriye istinaden; Tarsus İdman Yurdu çoğu alt lig takımları gibi 30 yıldır belediyemiz tarafından geçici kaynaklarla finanse edilen bir spor kulübüdür.

Belediye Başkanımız Sn. Dr. Haluk Bozdoğan'ın Tarsus İdman Yurdu'muz için sabit gelir kaynakları yaratma konusundaki plan ve çabaları ivedilikle hayat geçirilememiş, halihazırda bu konudaki devam eden çalışmalar henüz olumlu sonuçlanamamıştır.

Hiçbir yönetimin bir 2.lig takımını tek başına finanse edemeyeceği aşikardır, bu duruma rağmen maddi konularda yönetim olarak elimizden geleni yaptığımızı belirtmek isteriz.

Mersin ilinin tek profesyonel futbol takımı olan Cumhuriyet ile yaşıt kulübümüz Tarsus İdman Yurdu'nun şehrin ileri gelenleri tarafından yeterince desteklenmediğini üzülerek belirtmek isteriz.

Tüm maddi sıkıntılara rağmen futbolcularımızın ve tüm Tarsus İdman Yurdu personelinin sezon başından itibaren göstermiş olduğu iyi niyet ve özverili çalışma azmi takdire şayandır.

Yayınladıkları haklı bildirinin, futbolcularımızın ve tüm Tarsus İdman Yurdu personelinin yanında olduğumuzu
bildiririz." denildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.