Anamur »

Mersin Anamur’da Park Halindeki Dört Araç Yakılarak Kundaklanmak İstendi

Mersin’in Anamur ilçeside kimliği belirlenemeyen iki kişi,park halindeki dört servis aracını benzin dökerek kundaklamak istediler.


@mersinhaber 'i takip et
Olay Anamur ilçesine bağlı Saray mahallesi 201. Sokakta gece yarısı meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre olay, gece saat 02:12 sularında meydana geldi. Saray mahallesi 201 sokakta işyeri bulunan bir tur şirketine ait servis araçlarına kimliği belirsiz iki kişi benzin dökerek aleve verdi.

Araçlardan üçü kendi kendine sönerken diğer araç , o an yoldan geçmekte olan birisi tarafından fark edilerek , iş yerinin önündeki yangın söndürme tüpü kullanılarak söndürüldü. Araçlarda küçük çaplı maddi hasarlar meydana gelirken, durum emniyet güçlerine bildirildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri olay yeri ve güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkarak , kundaklamayı gerçekleştiren iki kişiyi bulmak için çalışma başlattı. (Abdullah UYSAL / Anamur Postası)

İŞTE O GÖRÜNTÜLER!


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.