Tarsus »

Tarsus Humusu YÖREX Fuarı’nda

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, Coğrafi İşaretini aldığı “Tarsus Humusu” ile YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı'na katılıyor. 23-27 Ekim’de Antalya’da düzenlenecek fuarda Türkiye’nin 81 ilinden tüm lezzetler bir arada olacak.


@mersinhaber 'i takip et
Antalya Ticaret Borsası öncülüğünde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin desteğiyle ‘Sizin oraların nesi meşhur?’ sloganıyla 10’uncusu bu yıl düzenlenen YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı, 23-27 Ekim tarihlerinde ANFAŞ Fuar Merkezi’nde yapılacak. 81 ilin katılımıyla gerçekleşecek YÖREX’de tam bir yöresel ürün şöleni yaşanacak.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası da Coğrafi İşaretini aldığı “Tarsus Humusu” ile YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı'nda yerini alıyor. Lezzetli Tarsus Humusunu tatmak isteyenler standı ziyaret edebilir.

Türkiye’nin dört bir yanından gelen binlerce ürünün yerli ve yabancı konuklara sunulacağı YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı 23-27 Ekim tarihlerinde her gün saat 10.00 ila saat 20.30 arasında ücretsiz olarak ziyaretçilere açık kalacak.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.