Akdeniz »

Mersin Göz Göre Göre Zehirleniyor

Türkiye’nin en büyük gübre üretim fabrikalarından biri olan bir işletmenin Mersin’de ki üretim tesisinde havaya zehirli gazların salındığı iddia edildi.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin’de Akdeniz ilçesinde bulunan Türkiye’nin en büyük gübre üretim firmasından bir olan fabrikanın bacalarından çıkan duman çevreye zehir saçıyor. Fabrikanın bacalarından çıkan ve termik santral bacalarını aratmayan durum çevre sakinleri tarafından cep telefonu kameraları ile görüntülendi.

Konuyla ilgili sosyal medyadaki hesaplarımıza çok sayıda görüntü gönderen vatandaşlar, göz göre göre zehirlendiklerini ifade ederek yetkililerin konuyla ilgili çalışma başlatmalarını istediler.

Fabrika bacasından çıkan kahverengi ve sarımsı duman insan sağlığı başta olmak üzere çevreye de ciddi zarar verdiğini ifade eden vatandaşlar sık sık yaşanan tablo karşısında zehir solumak zorunda kaldıklarını ifade ettiler.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.