Başkan Bektaş Aslan’dan 29 Ekim Mesajı

“Şanlı bayrağımız ülkemizin semalarında ebediyete kadar dalgalansın”


@mersinhaber 'i takip et
TARSUS Yeni Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Bektaş Aslan, Cumhuriyetin kuruluşunun 96. yılı dolayısıyla yayınladığı mesajda, “Cumhuriyetimizin 96. yılını kutladığımız bu günlerde, geleceğe büyük bir ümit, inanç ve gayretle yürümek azmi ve de kararlılığı dileğiyle. Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun. Şanlı bayrağımız ülkemizin semalarında ebediyete kadar dalgalansın” dedi.
Atalarımızın, büyük lider Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, dört bir yanı düşmanlarla sarılmış Anadolu topraklarını, tarihte eşine az rastlanır bir mücadele örneği sergileyerek hür bir ülke haline getirdiklerini hatırlatan Tarsus Yeni Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Bektaş Aslan, “100 yıl önce, şu an üzerinde özgürce durduğumuz bu topraklara gözlerini diken emperyal güçlere Anadolu halkı, genci yaşlısı, kadını çocuğu ile dik durarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde Kurtuluş Savaşı’nı başlattı. Ve kazanılan zafer, yıkılmış bir imparatorluğun küllerinden Cumhuriyeti doğurdu.
Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün silah arkadaşlarının ruhu şad olsun. Ülkemizin esenliği, milletimizin huzuru için canlarını feda eden Şehitlerimize rahmet, Gazilerimize sağlıklı bir ömür diliyorum.
Şanlı bayrağımız ülkemizin semalarında ebediyete kadar dalgalansın, başta esnaflarımız olmak üzere, tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun” diye konuştu.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.