Güncel »

Karabük Belediye Başkanı İşe Geç Gelen Belediye Çalışanlarını İçeriye Almayarak Kapıları Kapattı

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, işe geç gelen belediye çalışanlarını belediyenin kapılarını kapatarak içeriye almadı.


@mersinhaber 'i takip et
Alınan bilgilere göre, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili son zamanlarda belediyede çalışan işçi ve memurların çok sık olarak mesaiye geç geldiği için defalarca uyarmasına rağmen bu sabah yine aynı şekilde geç gelen belediye çalışanlarına sürpriz yaptı.

Belediye Başkanı Rafet Vergili, giriş kapısında işçi ve memurların girişlerini takip etti. Saat 08.30'u geçtikten sonra işe gelen işçi ve memurları belediye binasına almayan Vergili, güvenlikçilere de kapıları kapattırdı. Güvenlikçilerin kendilerini içeri alamayacağını memur ve işçiler ise neye uğradıklarını şaşırdı. Belediye Başkanının kesin talimatı diyen güvenlikçiler işçi ve memurları almazken, su parası yatırmaya gelen vatandaşları ile belediyenin araçları ile diğer tahsilat yerlerine taşındı.

Belediye Başkanın bu davranışı sosyal medyada gündem olurken bir çok vatandaş belediye başkanın bu davranışından dolayı takdir etti.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.