Güncel »

Kapalı Yollar! Mersinliler Dikkat! 3 Gün Boyunca Araç Park Edilemeyecek

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü, düzenlenecek olan festival kapsamında bazı yollarda festival süresince araç parkına kapalı olacağını duyurdu.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Cuma Cumartesi ve Pazar günleri düzenlenecek olan festival nedeniyle bazı yollarda araç parkına kapalı olacağını açıkladı.

Yapılan açıklama şu şekilde, "Cuma cumartesi pazar günü ilimizde yapılacak olan narenciye Festivali münasebeti ile alınacak trafik tedbirleri kapsamında; Adnan Menderes Bulvarı PTT alt Kavşağı ile Babil Işıklı Hal Kavşağı arasında 1 Kasım 2019 Cuma günü saat 22: 00'dan itibaren Festival etkinlikleri sona erinceye kadar belirtilen alana aracınızı park etmemenizi rica ederiz. Aksi takdirde araçlarınız güvenlik açısından çekici marifetiyle otoparka kaldırılacaktır" şeklinde duyuru yapıldı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.