Tarsus » Çamlıyayla »

Derelerde Kış Temizliği

Büyükşehir ekipleri, Tarsus’taki dere ve su tahliye kanallarının temizlik ve ıslah çalışmalarına devam ediyor.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Mersin Büyükşehir Belediyesi, su kanalı ve derelerde temizlik ve ıslah çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Altaylılar Mahallesinden geçen su tahliye kanalı içerisinde ki pislikleri ve nebati otları personelin gayreti ve iş makinaları vasıtasıyla temizledi.

Geçtiğimiz aylarda Kaleburcu deresinde kapsamlı çalışma yapan Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, şimdi de Altaylılar Mahallesi’nden geçen su tahliye kanalında temizlik gerçekleştirdi.

İçerisinde nebati otlar çıkan ve bazı noktalarında çöp yığınları oluşan kanal iş makinaları yardımıyla, personelin gayretli çalışmasıyla temizlendi.

Yüzlerce metre uzunluğunda olan kanalda titiz bir şekilde çalışma yürüten ekipler, çıkan pislikleri ise traktör römorklarıyla tahliye ettiler.

Kanal çevresinde Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü’ne bağlı Park ve Bahçeler birimi ekipleri, temizlik çalışması da gerçekleştirildi. Çalışmaların aralıksız devam edeceği bildirildi.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.