Sağlık »

Mersin Üniversitesi Rektör Ahmet Çamsaarı, "Mersin’de 150 Yataklı Onkoloji Hastanesi Açılacak"

Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı katıldığı bir programda yaptığı konuşmada Mersin'e 150 yataklı onkoloji hastanesinin açılacağı müjdesini verdi.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Türkiye Çocuk Nörolojisi Derneği işbirliğiyle ‘2. Mersin Çocuk Nöroloji Kış Sempozyumu’ düzenlendi.

Sempozyumun açılış konuşmasını yapan Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı,"Mersin Üniversitesinin 1992 yılında, Tıp Fakültesinin ise 1998 yılında kuruldu. Bu güne kadar başarılı çalışmalar yapıldı. Kısa zamanda 150 yataklı onkoloji hastanesi hizmete girecek. Üniversite hastanesinde gerek personel sayısı gerekse cihazlarla en iyi şekilde hizmet veriliyor. Çocuk hekimliğinin ne kadar zor ve meşakkatli bir iş olduğunu, hem bir hekim hem de bir baba olarak çok iyi biliyorum. Bu sempozyumun düzenlenmesinin bizim için büyük bir önemi var. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Programa katılan Türkiye Çocuk Nörolojisi Derneği Başkanı Prof. Dr. Aydın ise “Bizler çocuk hekimi olarak çocukların mutluluğunu ve sağlığını düşünüyoruz. Öğretim üyesi olarak ise eğitici vasfımızla kendi mutluluğumuzun dışında mutlulukları düşünen bir camiaya sahibiz” diye konuştu.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.