Anamur » Adana »

Paraşütler Atatürk'ün Aziz Hatırasına Açıldı

Anamur Havacılık ve Ekstrem spor kulübü sporcuları Anamur Ören antik kentinde yamaç paraşütlerini Ulu önderimiz Atatürk için açtılar.


@mersinhaber 'i takip et
Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasından sonra uçuşlara başlandı.
Başta Adana ve Mersin olmak üzere Ülkemizin bir çok yerinden gelen sporcular gün boyunca yaklaşık 200 uçuş gerçekleştirdiler.

Anamur Kaymakamımız sayın İsmail Gültekin beyinde yarışmaları izlediği programda sayın kaymakamımız Yamaç paraşütünün Anamur da gelişen bir spor olduğunu ve sonuna kadarda destekleyeceklerini ifade etti.

Kulüp antrenörümüz ve yamaç paraşütünün Anamur'a yerleşmesinde büyük emeği olan Süleyman Solak ise yaptığı açıklamada hedeflerinin yamaç paraşütünde Anamur'u Türkiye'nin cazibe merkezi yapmak istediklerini Tarih Doğa ve Denizin buluştuğu Ören Antik Kentinin hakkettiği yeri almasını istediklerini ifade ettiler.
Kulüp başkanı Halil Ünlüselek ise Anamur un ekstrem sporlar ile büyüyeceğini tüm kesimlerin kendilerine destek olmalarını istedi

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.