Şehit Uzman Çavuş Mert Kaya Erik Bahçesinde Yediği Eriklerin Parasıyla Birlikte Not Bıraktığı Ortaya Çıktı

Şehit Uzman Çavuş Mert Kaya, geçtiğimiz yıl bir erik bahçesindeki erikleri yedikten sonra, kul hakkına girmemek için bahçenin girişine bir miktar para ile helallik isteyen bir not bıraktığı ortaya çıktı.


@mersinhaber 'i takip et
Bozüyük-Bilecik karayolu Başköy mevkiinde yapacakları uygulama öncesi yol üzerine Uzman Çavuş Mert Kaya yol üzerine duba konulduğu esnada, bir aracın çarpması sonucu şehit düşümüş ve ailesinin yaşadığı Mersin'de dua ve gözyaşları arasında düzenlenen tören ile toprağa verilmişti.

Şehidin ardından ortaya herkesi duygulandıran bir gelişme yaşandı. Şehit Uzman Çavuş Mert Kaya geçen yıl mayıs ayında devriye esnasında Bilecik merkez Deresakarı köyünden Erenköy-Kuyubaşı köyü yolu üzerindeki bir bahçede erik ve kiraz yiyerek, "Abi hakkını helal et, biraz eriklerinden yedik, bir miktarda para bıraktık" diye bir not bırakmıştı.

Yaşanılan bu gelişme üzerine bir çok vatandaş olayı “Şehidim hakkını sen bize helal et” şeklinde ki ifadelerle paylaşarak duygularını dile getirdiler.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.