Tarsus » Yerel » Adana »

Çukurova Havalimanı İnşaatında Şok İntihar Girişimi

Çukurova Havalimanında 3 aydır maaş alamadıklarını öne süren işçiler eylem yaparken bir işçi kule vincine çıkarak intihara kalkıştı.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin’in Tarsus ilçesinde ova bölgede yapımı devam eden Çukurova Bölgesel Havaalanı inşaatında çalışan iki işçi iddiaya göre aylardır maaş alamadıklarından dolayı, inşaat sahasında bulunan vince çıkarak intihar girişiminde bulundular.
 
Olay yerine çok sayıda güvenlik ve sağlık ekibi sevk edildi.
 
KULE VİNCİNE ÇIKTILAR

Alınan bilgiye göre Tarsus'a bağlı Yenice beldesindeki  Çukurova bölgesel Havalimanı inşaatında çalışan ve M.R.B. ve İ.B. adlı şahıslar havaalanının Yüklenici firma tarafından 3 aylık maaşlarının ödenmemesi üzerine,  seslerini duyurmak amacıyla intihar etmek istediklerini bildirdi.

 Havaalanı inşaatında çalışan 2 kişi 55 metre yükseklikteki kule vincin üzerinde maaşlarının ödenmesini isterken,  olay yerine asayiş ekibi itfaiye ekibi ve bir ambulans ekibi hazır bekletiliyor yetkililer 2 şahsım ikna çalışmalarına devam edildiği öğrenildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.