Toroslar »

Toroslar, Vergi Ödemesi İçin Hafta Sonu Mesai Yapıyor

Toroslar Belediyesi, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 2. taksit ödemeleri için bu hafta sonu tahsilat veznelerini açık bulunduracak.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Belediye, Emlak ve işyerlerine ait Çevre Temizlik Vergisi (ÇTV) ödemelerinde mükelleflerin mağduriyet yaşamaması için 30 K+asım’da sona erecek olan ödeme süresini 2 Aralık Pazartesi gününe kadar uzattı.

Mükellefler, ödemelerini belediye hizmet binasının yanı sıra Halkkent Mahallesi’nde bulunan Yunus Emre Kültür Merkezi’ndeki veznelerde, 30 Kasım Cumartesi ve 1 Ekim Pazar günü 09.00 - 16.00 saatleri arasında yapabilecek.

Vergiler nakit ve kredi kartıyla ödenebileceği gibi www.toroslar-bld.gov.tr internet adresinde bulunan e-belediye sistemi üzerinden de online olarak gerçekleştirilebilecek. Mükelleflerin gecikme faizi gibi cezai işlemlerle karşı karşıya kalmamaları için vergilerini belirtilen süre içerisinde ödemeleri gerekiyor
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.