Tarsus » Yerel »

Mersin Valisi Ali İhsan Su, Tarsus’ta Bazı Ziyaret ve İncelemelerde Bulundu

İlk olarak Tarsus Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Ali İhsan SU, Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTCU’ya yeni görev yerinde başarılar diledi.


@mersinhaber 'i takip et
Daha sonra, Ulu Camiyi ziyaret eden Vali SU, İlçe Kaymakamı Otcu ile birlikte vatandaşların dilek ve şikâyetlerini dinledi. Vatandaşla çay içerek sohbet eden Mersin Valisi Ali İhsan Su, buradaki kent sakinleri ile tek tek tanışarak, yönelttikleri soruları yanıtlayıp, aktarılan dilek ve şikayetleri ise tek tek not aldı.
Salı günü, Kubatpaşa Medresesinde düzenlenen bir etkinlikte, dünyaca ünlü şeflerle bir araya gelen Vali SU, yeni Hükümet Konağının yapılacağı İlçe Emniyet Müdürlüğü yanındaki sahada incelemelerde bulunup Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTCU’dan bilgi aldı.
Kent Merkezindeki ziyaretlerde vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Vali SU son olarak tarihi Nusret Mayın Gemisini ziyaret ederek Tarsus’tan ayrıldı.



Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.