Yerel » Adana »

Adana'da 2 Yaşındaki Çocuk Beton Mikserinin Altında Can Verdi

Adana'da 2 yaşındaki kız çocuğu beton mikserinin altında kalarak feci şekilde hayatını kaybetti.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Edinilen bilgiye göre kaza, Adana'nın Seyhan ilçesi, Koza Mahallesi'nde 2 yaşındaki Birgül Binen isimli çocuk evlerinin önündeki sokakta oynarken, mahallede bir inşaata beton getiren beton mikseri sürücüsü, kız çocuğunu fark etmeyerek altına aldı. Kız çocuğu beton mikseri altında feci şekilde hayatını kaybetti.

Sürücü polis merkezine giderek teslim olurken kazayı gören vatandaşlar ve kız çocuğunun akrabaları ise beton mikserine taş atarak camlarını kırdı.

Bu sırada olay yerine gelen polis kız çocuğunun cenazesini ceset torbasına koydu. Kızının kazada öldüğünü duyan anne Remziye Binen ise olay yerine gelerek gözyaşlarına boğuldu.

Acılı anne, kızına aldığı ve hiç giymediği kıyafeti getirerek kızının cesedinin üzerine örttü. Minik kızın cesedi otopsi için cenaze aracıyla adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Polis kazayla ilgili çalışma başlattı.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.