Tarsus » Yerel »

Tarsus TSO, ‘’Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri’nde

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen ‘’Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri’ne katıldı.


@mersinhaber 'i takip et
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), ‘’Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri’’ kapsamında, ülke genelinde hizmet veren Oda/Borsaların meclis üyelerini konuk ediyor. Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyeleri de TOBB’un konuğu olarak kurumum sosyal tesislerinde düzenlenen bir dizi seminer programına katıldı. Tarsus TSO Meclis Başkanı Eyüphan Eyüpoğlu’nun yönetimdeki meclis üyelerine uzmanlar tarafından TOBB’un kurumsal yapısından, küresel gelişmeler ve Türkiye ekonomisindeki güncel durumlar, finansal yönetim, devlet destekli alacak sigortası, TOBB tahkimi ve arabuluculuk, etkili yönetim becerileri, iş hayatında iletişim konularına kadar farklı içeriklerde seminer verildi. Etkinliğin sonunda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu Tarsus TSO meclis üyeleri ile bir araya gelerek, sohbet etti. Tarsus TSO Başkanı Eyüphan Eyüboğlu, bu tür etkinlikleri önemsediklerini belirterek, ‘’Bilgilendirme toplantıları her anlamda verimli oluyor. Çok değerli uzmanlardan önemli konularda bilgiler aldık. Ayrıca bu tür etkinlikleri eğitim ve bilgilendirmenin yanı sıra kaynaşma, moral ve motivasyon açısından da önemsiyoruz. Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’na ev sahipliklerinden dolayı teşekkür ederiz.’’ dedi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.