Tarsus » Yerel »

Tarsus Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi, Üç Oda Başkanı ile Bir araya Geldi

Tarsus Gazeteciler Cemiyet Başkanı Emre Geçim ve yönetim kurulu üyeleri Cemal Dolaşmaz, Timuçin Bağcı ve Mehmet Doğrugider, faaliyetleri ile dikkat çeken üç oda başkanı ile bir araya geldi.


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mahmut Şahin’in makam odasında Madeni Sanatkarlar ve Kuyumcular Odası Başkanı Kaplan Kiltaş ve Lokantacılar, Kebapçılar ve Pastaneciler odası başkanı Ali Tavman’ın da hazır bulunduğu ziyarette Gazeteciler Cemiyet Başkanı Emre Geçim ve yönetim kurulu üyeleri kentin ekonomik sorunları hakkında görüştüler.
-ESNAF SIKINTILI GÜNLER YAŞIYOR-
Tarsus Üniversitesine öğrenci alımlarının başlamasıyla kent esnafının rahatlayacağını ifade eden Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı Mahmut Şahin, “Zor günler yaşayan esnafımız şehirdeki bazı projelerin hayata geçmesi ile büyük rahatlama yaşayacak. Bu bağlamda öncelikli olarak Tarsus Üniversitenin öğrenci alması ile birlikte esnafların bütünü diyebiliriz ki, rahatlayacaktır” diye konuştu.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.