Akdeniz » Yerel »

Şehit Mustafa Korkmaz’ın Şehadet Belgesi Ailesine Verildi

Hakkari’de teröristlerin roketli saldırısı sonu ağır yaralı olarak kaldırıldığı GATA’da şehit düşen Şehit Mustafa Korkmaz'ın Şehadet Belgesi şehidin ailesine teslim edildi.


@mersinhaber 'i takip et
23 Ekim tarihinde Hakkari’nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde PKK’lı teröristlerce gerçekleştirilen roketli saldırıda ağır yaralana Sözleşmeli Piyade Er Mustafa Korkmaz, tedavi için kaldırıldığı GATA’dan doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetmiş ve şehit düşmüştü.

28 Ekim'de Mersin'de düzenlenen törenin ardından Şehit Mustafa Korkmaz son yolculuğuna uğurlanmıştı.
Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Ercan Kireçtepe, Akdeniz Kaymakamı Muhittin Pamuk, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak Şehit Mustafa Korkmaz’ın ailesini ziyaret ederek ailesine Şehadet Belgesi takdim ettiler.

Duygusal anların yaşandığı törende, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Ercan Kireçtepe tarafından Şehit Mustafa Korkmaz’ın annesi Birgül Korkmaz ile babası İsa Korkmaz’a, “Şehadet Belgesi” takdim edildi.



Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.