Tarsus » Yerel »

Tarsus Gazeteciler Cemiyetinden, Tarsus TSO’ya Ziyaret

TGC Başkanı Emre Geçim ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak’ı makamında ziyaret ederek Tarsus üzerine sohbette bulundu.


@mersinhaber 'i takip et
TSO Başkanı Koçak, Tarsus Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Emre Geçim, Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Dolaşmaz, Üyeler Timuçin Bağcı ve Mehmet Doğrugider’i makamında ağırladı.
Öncelikli olarak, yatırımcıların gelmesi ile üretim ve istihdam konularında önemli ivme kazandıracak Tarsus OSB’nin mevcut durumuna ve de kentin yaşayan ekonomisine büyük katkı sağlayacak, diğer birçok yatırıma ilişkin sohbetin edildiği ziyarette Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak önemli gelişmelere dair bilgiler paylaşarak, Gazeteciler Cemiyeti heyetine ziyaretlerinden ötürü ve her zaman Tarsus ortak paydasında gösterdikleri desteklerden ötürü teşekkürlerini iletti.
Tarsus Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Emre Geçim ise, “Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Koçak’a, aynı şekilde memleketimiz için gösterdikleri uğraşlardan ve harcadıkları yoğun mesailerden ötürü biz teşekkür ediyoruz. Gerek Tarsus Üniversitesinin gerek ise Tarsus OSB’nin Tarsus’a kazandırılmasında önemli görevler alan TSO Yöneticilerine desteğimizin açık olduğunu, tekraren de ortak payda Tarsus etrafında iş birliklerine hazır olduğumuzu ifade etmek isterim. Ziyaretimizde gösterdikleri nezaketten ötürü de şahsım ve Tarsus Gazeteciler Cemiyeti adına şükranlarımı sunuyorum“ dedi.
Ziyaretin sonunda, Başkan Ruhi Koçak ve Gazeteciler Cemiyeti heyeti birlikte fotoğraf çekildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.