Tarsus » Yerel »

Gazeteci – Yazar Oral Çalışlar, Tarsus Gazeteciler Cemiyeti İle Kahvaltıda Buluştu

Türkiye’nin önemli yazarları arasında yer alan Tarsuslu yazar Oral Çalışlar, dinamiği son derece yüksek olan ve tarihi zenginliği ile bilinen Tarsus’un yeteri kadar bilinmediğini söyledi.


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Emre Geçim yönetim kurulu üyeleri, Ali Salgıt, Recep Hüdai Ünal, Timuçin Bağcı ve Mehmet Doğrugider ve Aygül Tunç İlhan ile Yazar Oral Çalışlar, 1950 Cafe Restaurantta bir araya geldi.

TARSUS’TA GÜÇLER BİRLEŞTİRİLMELİ

Tarsus’un hak ettiği ölçüden gelişemediğine dikkat çeken Yazar Oral Çalışlar, tekstil sektörünün bitişi ile kentteki bitişin başladığına vurgu yaptı.

Tarsus’ta güçlerin mutlaka birleştirilmesine gerektiğine işaret eden Yazar Oral Çalışlar, bu manada kendisine düşün görevlere hazır olduğunun altını çizerek, “Tarihi, sosyal, ekonomik, siyasal kültürel alanda büyük zenginliklere sahip olan Tarsus gibi önemli bir şehirde doğup, büyümenin ne denli kıymetli olduğunu çok iyi biliyorum.

Tarsus’un duran bir gelişmişliğinin yeniden harekete geçirme noktasında ben tüm gücümle hazırım. Gelin güçlerimizi birleştirelim” diye konuştu.

Tarsus Gazeteciler Cemiyet Başkanı Emre Geçim ise Tarsuslu önemli bir yazar olan Oral Çalışlar ile bir araya gelmekten ve Tarsus ve ülke gündemine ilişkin konular hakkında fikir alışverişinde bulunmaktan dolayı son derece memnun olduğunu söyledi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.