Tarsus » Yerel »

Mersin Tarsus'ta Feci Kazada Nevin Koçer Hayatını Kaybetti

Mersin’in Tarsus ilçesinde meydana gelen kazada; tıra arkadan çarpan otomobilin içindeki 4 kişiden 1’i hayatını kaybetti, 3’ü de yaralandı.


@mersinhaber 'i takip et
Korkunç görüntülerin oluştuğu trafik kazası Tarsus-Pozantı otoyolu Damlama mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Ayşegül K. idaresindeki 34 CDF 724 plakalı otomobil, Rıdvan Ç. yönetimindeki 27 VZ 886 plakalı tıra arkadan çarptı.

Kaza sonrası olay yerinde can pazarı yaşanırken hemen sağlık ve güvenlik ekiplerine haber verildi. Bölgeye ulaşan ekipler otomobil içindeki Nevin Koçer' in cansız bedenine ulaşırken, sürücü Ayşegül K. ile birlikte otomobildeki diğer 2 kişiyi yaralı olarak hastaneye kaldırdı.

112 ekiplerince Tarsus Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 3 yaralının tedavilerinin devam ettiği öğrenildi. Kaza sonrası otoyolda trafik akışının kontrollü sağlandığı ifade edilirken kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.