Ekonomi » Yerel »

Büyükşehir Çevre Yönetim Sistemi Tetkikini Başarıyla Geçti

Mersin Büyükşehir Belediyesi, hizmet kalitesini artırmaya yönelik gerçekleştirdiği kalite çalışmalarını kararlı bir şekilde sürdürüyor. Büyükşehir, daha önce almaya hak kazandığı Entegre Yönetim Sistemi olan ISO 9001 Kalite Yönetim ve ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemleri’nin dış tetkikini başarı ile tamamladı.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Mersin Büyükşehir Belediyesi, hizmet kalitesini artırmaya yönelik gerçekleştirdiği kalite çalışmalarını kararlı bir şekilde sürdürmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, daha önce almaya hak kazandığı entegre yönetim sistemi olan ISO 9001 Kalite Yönetim ve ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemleri dış tetkikini başarı ile geçti.

Kalite Yönetim ve Çevre Yönetim Sistemi tetkiki yapıldı

Büyükşehir, vatandaş memnuniyetinin artırılmasını öngören dünyaca kabul görmüş bir kalite yönetim sistemi olan ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi’ne yönelik TSE yetkilileri tarafından gerçekleştirilen 1. Gözetim tetkikini başarı ile geçti.

Kurumsal mükemmellik anlayışı ile sürekli ve etkin değişim yönetimi, stratejik yönetim, çalışanlara, vatandaşlara ve diğer paydaşlara odaklılık, kaynakların verimli kullanımı ve sürdürülebilirlik boyutlarını ile vatandaş memnuniyeti için çalışan Mersin Büyükşehir Belediyesi, Kalite Yönetim Sistemi tetkikini başarıyla geçti. Büyükşehir’in vatandaş odaklı çalışmaları, Türk Standartları Enstitüsü tetkik heyeti tarafından onaylanmış oldu.

Büyükşehir Çevre Yönetim Sistemi tetkikini başarıyla geçti

Ekolojik dengeyi koruyan, yaşanabilir, sağlıklı, temiz bir çevre oluşturmayı hedefleyerek hizmetlerine yön veren Mersin Büyükşehir Belediyesi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi 2. gözetim tetkikini başarıyla geçti ve hizmetlerinin çevreci olduğu Türk Standartları Enstitüsü’nden onaylanmış oldu.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.